Geschiedenis

Arch-IT BV is 'vliegend gestart' op 1 januari 2005.
Dat 'vliegende' zat hem in het feit dat beide oprichters en eigenaren van Arch-IT (Arjen Broenink & Charles Rommelaar) beiden sinds 1999 werkzaam waren bij een partij die ook administratieve software ontwikkelde en verkocht. De afdeling van dat bedrijf werd verzelfstandigd en van de één op de andere dag opereerden we onder een andere naam.

In 2006 werd een eigen pand betrokken en Arch-IT groeide en ontwikkelde zich tot een club van enthousiaste en gedreven mensen die vooral het woord integriteit hoog in het vaandel hebben staan. ï»¿Arch-IT richtte zich steeds meer op AccountView Business Software en werd in no-time (2008)  Expert Center van AccountView. Daarmee onderscheidden we ons nog meer door aantoonbare kennis (certificering). 

Ondertussen werd AccountView overgenomen door Visma (Noorwegen) en worden de effecten daarvan langzamerhand zichtbaar door nieuwe producten en oplossingen die we kunnen bieden. Arch-IT biedt naast standaard AccountView produkten inmiddels een breed pallet van 'maatwerk' modules en zelfs brancheoplossingen (SizeView en FuneralView) waarover u elders op deze website kunt lezen. Zo blijven we ons ontwikkelen en voorbereiden op de toekomst die voor ons ligt. 

Ook in de toekomst blijven we gericht op inzet van nieuwe technieken en verbetering van bestaande oplosingen. 

We hebben veel eravring opgebouwd in (complexe) implementatie trajecten en het begeleiden van klanten in zo'n fase (niet alleen technisch, maar ook in hun veranderprocessen)
Kenmerkend voor Arch-IT is dat we niet alleen software verkopen of zodanig aanpassen dat ze precies past bij uw processen, maar vooral dat we klantgericht zijn. Dat zegt natuurlijk elk bedrijf, maar we durven u gerust uit te dagen om eens één van onze klanten te bellen. (referenten pagina)

 

Referenties