SizeView

Klik hier voor love2wait

LOVE2WAIT

LOVE2WAIT. Wie houdt er nou van wachten? Toen Wendy en Annet drie jaar geleden voor het eerst nadachten over hun eigen label voor moderne zwangere vrouwen stond die vraag centraal. Met hun ervaring van 15 jaar in dit vak bij een ander merk gingen ze aan de slag. Het draaide met name om de opmerking dat er geen "trendy kleding" bestond voor de zwangere vrouw.
Een bedrijf werd gestart en software werd noodzaak....

Op zoek naar de juiste partij

Tijdens de zoektocht naar de juiste software oplossing bleek Accountview qua gebruiksgemak met kop en schouders boven de andere oplossingen uit steken. “Je hoeft geen whizzkid te zijn om ermee te werken. Als je een beetje logisch nadenkt, loop je gemakkelijk door het systeem heen”, aldus Wendy Walet van LOVE2WAIT. Na een vlotte implementatie en een korte training konden de medewerkers van LOVE2WAIT met de software aan de slag — van de binnendienstmedewerkers die orders invoeren en de logistieke medewerker die orders afhandelt en factureert, tot de buitendienstmedewerkers die de verkoop doen. Elke medewerker heeft, afhankelijk van zijn of haar rol, verschillende bevoegdheden in AccountView. Er is ook een boekhouder in dienst die met de software werkt. “Zij is in het systeem gedoken en kon er al snel mee lezen en schrijven. Onze accountant heeft niet veel werk meer aan ons, zo goed leveren we alle gegevens aan”, lacht Walet.
 

Groei
Inmiddels groeit LOVE2WAIT als kool. In nauwelijks drie jaar tijd veroverde de producent van hippe zwangerschapskleding vanuit het niets een plaats op de Europese markt. Arch-IT BV helpt het bedrijf om de snelle groei met AccountView & SizeView de baas te blijven en de processen te professionaliseren. LOVE2WAIT heeft meer controle over de voorraad, terwijl het personeelsinvesteringen uitspaart.

 

| Terug | Volgende >>
Referenties