API-koppelingen

Een organisatie draait vaak op meer dan financiële software alleen. Veelal is er meerwaarde als deze software met elkaar gekoppeld is. Waar mogelijk maken we met behulp van API-koppelingen real-time koppelingen om AccountView of Visma.net te koppelen aan jouw overige bedrijfssoftware. Dat scheelt je tijd en geld en verlaagt de foutgevoeligheid van de invoer van gegevens.

arch-it-sfeer-10-800x533

De gouden standaard

Bij voorkeur gaan we voor standaardoplossingen. Benieuwd of jouw applicatie al koppelt met Visma.net of Accountview? Neem contact met ons op, of kijk hier.

Financiële koppelingen

Doen we graag. Onze jarenlange ervaring met financiële software en processen maakt dat we vaak gevraagd worden om koppelingen tussen deze pakketten te realiseren.

Web­koppelingen

Eén van onze expertises is webontwikkeling. Dit stelt ons in staat om eenvoudig en effectief koppeling van API's en webinterfaces te maken.

Maatwerk­koppelingen

Soms biedt onze standaard software net niet de oplossing en is er een maatwerkkoppeling nodig. CRM-software, uitvaartsoftware, logistieke pakketten of andere brancheoplossingen; jij noemt het, wij maken de koppeling.

Hoe we werken

Wij gaan altijd voor de beste oplossing. Daarom luisteren we goed naar jouw vraag en graven we net zo lang totdat we het echte probleem boven water krijgen. Wij krijgen energie als we moeilijke dingen makkelijk voor je kunnen maken. Dat doen we op integere wijze. Wij zijn geen ‘snelle jongens’ die het doen om te scoren. Wij zijn slimme jongens die scoren, omdat het slagen van jouw project bij ons leidend is.

Vrijblijvend adviesgesprek

Vrijblijvend adviesgesprek

We beginnen altijd met een kennismaking. Wie ben je en wat doe je? En waar loop je tegenaan? Die informatie hebben we nodig om het juiste advies te geven.

arch-it-sfeer-1
Consultancy

Consultancy

Wij gaan verder dan advies. Onze consultants duiken echt in jouw organisatie en helpen je het verkregen inzicht eigen te maken. Door bijvoorbeeld de implementatie van A tot Z te begeleiden of door je medewerkers te trainen.

arch-it-sfeer-16-800x800
Inrichting

Inrichting

Als we de juiste oplossing voor jou hebben gevonden, richten we de software in. Precies zoals het past bij jouw bedrijf. Snel, eenvoudig en slim.

arch-it-sfeer-4
Ontwikkeling

Ontwikkeling

De standaard software die wij gebruiken is ontzettend veelzijdig. Toch een aanpassing nodig? Wij bouwen eigen applicaties en ontwikkelen koppelingen, zodat complete IT-landschappen met elkaar kunnen praten.

arch-it-sfeer-5
Beheer

Beheer

Is alles ingericht, dan houdt het werk voor ons niet op. We blijven evalueren en optimaliseren en checken periodiek of er nog nieuwe wensen en vragen zijn.

arch-it-sfeer-7
Support

Support

Loop je ergens tegenaan? Maak een ticket aan of bel ons. Dan helpen we je snel verder.

arch-it-sfeer-3
Renske Visser

Hulp op afstand

Ook als we de software geïmplementeerd hebben, staan we voor je klaar. Maar we vinden het wel fijn als we mee kunnen kijken. Dan zien we het probleem vaak eerder en kunnen we het dus ook sneller oplossen.

Hulp op afstand nodig?

Scroll naar boven