Samen kiezen we de software­(inrichting) om jouw bedrijfsvoering te stroomlijnen!

Aangenaam wij zijn Arch-IT. In 2005 opgericht door Arjen en Charles met als doel bedrijven niet harder te laten werken voor hun groei, maar slimmer. Inmiddels zijn we met 15 enthousiaste collega’s en blijven we bouwen aan betere automatiseringsoplossingen voor onze klanten.

arch-it-sfeer-2

Ons startpunt is jouw verhaal

Business software kan het verschil maken voor bedrijven. Het is dé ondersteunende tool die jouw processen draaiende houdt en toekomstbestendig maakt. Maar… dan moet je het wel goed inrichten. Precies passend bij de werkzaamheden, uitdagingen en groeiwensen van jouw bedrijf. Daarom gaan wij als een architect te werk. Niet zomaar meteen bouwen, eerst om tafel om samen ‘het huis’ uit te tekenen. Als klant weet jij namelijk precies waar je heen wilt met je bedrijf. Je hebt het plaatje al in je hoofd. Maar hoe je er komt? Hoe het precies gebouwd moet worden? Daar zijn wij voor. En we missen geen detail.

Typisch Arch-IT

Integer

Dat is onze drijfveer. We nemen verantwoordelijkheid, zijn eerlijk en durven ‘nee’ te zeggen op het juiste moment. We doen niet zomaar wat jij wil. We doen het pas als we écht weten dat het jou verder brengt.

Samenwerken

Samenwerken speelt zowel intern als extern een sleutelrol. Het is de basis waarop we verder komen en het maakt ons ook leuker. Wij zetten in op een prettige, vertrouwde en langdurige relatie om tot het beste resultaat te komen.

Visma Expert Center

Heel leuk zo’n officiële titel, maar de meeste kennis komt uit de praktijk. Door gewoon te doen wat we het liefst doen: slimme oplossingen ontwikkelingen. Of de basis nu ligt bij een standaard software of we zelf een applicatie ontwikkelen.

Slimme jongens

Dus geen ‘snelle jongens’ club waarbij het draait om klanten scoren. Wij scoren pas als we voelen dat jij 100% tevreden bent. Als we iets hebben ontwikkeld dat jouw probleem oplost. Als we iets moeilijks makkelijk weten te maken.

Gericht op innovatie

Stilstaan? Doen we niet aan. Elke dag zijn wij bezig met het verbeteren van processen en volgen de laatste innovaties op de voet.

Onze missie: “Onze mensen vormen zich voor jouw organisatie tot dé geloofwaardige adviseur die verantwoordelijkheid neemt bij software-implementaties en afgesproken verbeteringen daadwerkelijk realiseert.”​

De mensen achter Arch-IT

In 2005 hebben Arjen Broenink en Charles Rommelaar Arch-IT opgericht. Nu werken we met 14 enthousiaste mensen aan de meest uiteenlopende vraagstukken.

Robin Stoevelaar

Michel Vaartjes

Michel Vaartjes

Sierd Weidema

Sierd Weidema

Arjen Broenink

Arjen Broenink

David Pit

David Pit

Dennis van der Veen

Harrie Alkema

Jolanda van Huffelen

Renske Visser

Renske Visser

Ronald van Benthem

Ronald van Benthem

Stefan Grebenar

Kom erbij!

Wil jij hier ook tussen staan? Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op.

Scroll naar boven