Voor uitgebreide bedrijfsadministratie

Met AccountView voer jij een uitgebreide bedrijfsadministratie. Het is een modulair opgebouwde softwareoplossing die ontzettend intuïtief werkt. Je gebruikt het graag, omdat je snel je weg vindt. Toch loop je momenteel tegen beperkingen aan. De organisatie groeit bijvoorbeeld of er zijn meer functionaliteiten gewenst. Arch-IT helpt je graag verder. Met het overstappen naar een uitgebreidere versie, een uitbreiding met specifieke functionaliteiten of het overstappen naar een systeem dat beter past bij de toekomstige eisen.

arch-it-sfeer-15-800x450

Optimaliseer je AccountView

Heb jij net een andere wens dan de standaardversie van AccountView? Geen probleem. Wij maken AccountView op maat voor jou. En wist je al dat je het kunt kopen én huren? En je kunt ook kiezen of je het binnenshuis draait of dat je het host. Handig toch?

Financieel

Stroomlijn je organisatie, bespaar kosten en voorkom dubbel werk.

Logistiek

Lagere kosten door op het juiste moment bestellingen te plaatsen bij de leverancier met de beste leveringscondities.

Projecten en uren

In minder tijd al je projecten en uren onder controle, met het beste resultaat.

Nieuwe ontwikkelingen in AccountView 12

Ieder jaar is er een nieuwe versie van AccountView beschikbaar. Wil je weten wat de laatste versie voor jou kan betekenen, bel of mail ons dan.

arch-it-sfeer-2

Wat kan Arch-IT voor je AccountView omgeving betekenen

  • Wij passen de huidige omgeving aan je nieuwe wensen aan
  • Wij helpen je met het implementeren van nieuwe functionaliteiten
  • Wij zorgen ervoor dat AccountView gekoppeld wordt met andere systemen
  • Wij zorgen ervoor dat je terugkerende taken maximaal automatiseert
  • Wij zorgen voor een vlekkeloze transitie naar Visma.net ERP

Klaar voor de volgende stap: Visma.net ERP

Met Visma.net voer jij je complete bedrijfsadministratie in een pakket. Denk bijvoorbeeld aan uitgebreide financiële oplossingen, een logistieke administratie en een volledig geïntegreerde projectadministratie die je maximaal inzicht en grip geeft op je bedrijfsvoering. Visma.net ERP is het vlaggenschip van Visma op het gebied van cloud business software. En de software die wij inzetten voor klanten die met een professioneel ERP systeem willen werken.

arch-it-sfeer-11-800x800

Benieuwd hoe Arch-IT jou verder kan helpen?

Wij denken met je mee en werken samen met jou aan de slimme groei van jouw bedrijf.

Hoe we werken

Wij gaan altijd voor de beste oplossing. Daarom luisteren we goed naar jouw vraag en graven we net zo lang totdat we het echte probleem boven water krijgen. Wij krijgen energie als we moeilijke dingen makkelijk voor je kunnen maken. Dat doen we op integere wijze. Wij zijn geen ‘snelle jongens’ die het doen om te scoren. Wij zijn slimme jongens die scoren, omdat het slagen van jouw project bij ons leidend is.

Vrijblijvend adviesgesprek

Vrijblijvend adviesgesprek

We beginnen altijd met een kennismaking. Wie ben je en wat doe je? En waar loop je tegenaan? Die informatie hebben we nodig om het juiste advies te geven.

arch-it-sfeer-1
Consultancy

Consultancy

Wij gaan verder dan advies. Onze consultants duiken echt in jouw organisatie en helpen je het verkregen inzicht eigen te maken. Door bijvoorbeeld de implementatie van A tot Z te begeleiden of door je medewerkers te trainen.

arch-it-sfeer-16-800x800
Inrichting

Inrichting

Als we de juiste oplossing voor jou hebben gevonden, richten we de software in. Precies zoals het past bij jouw bedrijf. Snel, eenvoudig en slim.

arch-it-sfeer-4
Ontwikkeling

Ontwikkeling

De standaard software die wij gebruiken is ontzettend veelzijdig. Toch een aanpassing nodig? Wij bouwen eigen applicaties en ontwikkelen koppelingen, zodat complete IT-landschappen met elkaar kunnen praten.

arch-it-sfeer-5
Beheer

Beheer

Is alles ingericht, dan houdt het werk voor ons niet op. We blijven evalueren en optimaliseren en checken periodiek of er nog nieuwe wensen en vragen zijn.

arch-it-sfeer-7
Support

Support

Loop je ergens tegenaan? Maak een ticket aan of bel ons. Dan helpen we je snel verder.

arch-it-sfeer-3
Renske Visser

Hulp op afstand

Ook als we de software geïmplementeerd hebben, staan we voor je klaar. Maar we vinden het wel fijn als we mee kunnen kijken. Dan zien we het probleem vaak eerder en kunnen we het dus ook sneller oplossen.

Hulp op afstand nodig?

Scroll naar boven