De stevige basis van onze slimme software-oplossingen

Zo slim kan software zijn. Onze partners bewijzen het keer op keer. Het is de reden waarom wij werken vanuit het principe: standaard software als het kan, maatwerk alleen als het nodig is.

Visma Nederland BV

Met Visma Software lossen we de meeste klantvragen op. Dit omdat zij complete cloudoplossingen bieden voor boekhouding, groothandels- en projectadministratie, urenregistratie, accountancy, CRM, HRM en salarisverwerking.

Microsoft Azure

Veel van onze onlineproducten, zoals websites, webshops en ons product FuneralView, bieden we aan via het platvorm van Microsoft Azure.

Exite ICT

Als klanten niet meer hun eigen server willen hebben, maar er nog wel een nodig hebben, is een goede hosting partij belangrijk. Exite ontzorgt. Veilig, betrouwbaar en zonder omwegen.

BrancheView

BrancheView biedt extra modules en mogelijkheden boven op het productaanbod van AccountView. Denk daarbij aan partijregistratie, EDI-oplossingen of een App waarmee alle gegevens uit AccountView kunnen worden ontsloten.

ProActive | SpendCloud

Van betaalpas tot het complete Purchase to pay proces. Met SpendCloud heb jij één volledige oplossing voor alle zakelijke uitgaven in handen.

Optimizers

Optimizers levert logistieke cloud software en apps voor het maken, communiceren, leveren en bezorgen van orders. Met App4Sales, App2Track, Warpspeed WMS en de EDI Gateway optimaliseert jij je logistieke processen. Alle oplossingen worden vanuit de cloud geleverd.

Outstanding24

Met de software van Outstanding24 is jouw debiteurenbeheer volledig geautomatiseerd én online. Elke onbetaalde factuur wordt na de vervaldatum effectief opgevolgd en facturen worden sneller betaald. Zo heb jij geen omkijken meer naar je debiteurenbeheer.

Elvy

Elvy biedt verschillende oplossingen om financieel administratieve processen volledig te digitaliseren en verder te optimaliseren. Ofwel, grip op jouw financiën.

Wil jij hier ook tussen staan?

Onze leveranciers zijn niet onze enige partners. Wij gaan voor een lange samenwerking. Wij werken dan ook niet voor onze klanten, maar mét onze klanten.

arch-it-sfeer-18-800x450
Scroll naar boven