De slimme oplossing voor de groei in jouw bedrijf

Jij wil groeien met je bedrijf. Maar is je bedrijf wel ingericht op deze groei? Je kunt dan wel extra omzet binnenhalen, maar bent nog niet in staat om het allemaal vast te houden. De grip op bedrijfsprocessen raakt verloren, planningen komen niet rond, medewerkers klagen en de klant krijgt niet geleverd waar hij voor betaalt. Met de juiste business software maak jij hierin het verschil. Het levert je tijdwinst op, vermindert fouten, automatiseert processen en geeft je realtime inzicht in je bedrijf. Dat is de basis om goed te groeien.

Visma.net: ERP in de cloud

Met Visma.net heb jij een innovatieve cloudsoftware in handen die je maximaal inzicht en grip geeft op je bedrijfsvoering.

AccountView doet wat het belooft

Modulair, intuïtief en zeer geschikt voor uitgebreide bedrijfsadministratie. Met AccountView creëer je snel overzicht in o.a. financiële en logistieke processen. Plus: het kan door Arch-IT op maat worden aangepast.

FuneralView: de slimste online-uitvaartsoftware

Speciaal voor ondernemers in de uitvaartbranche. Deze toegankelijke software is in huis ontwikkeld door Arch-IT en biedt een totaaloplossing voor dossierregistratie, polis administratie en ledenadministratie.

Factuurverwerking & Zicht op zakelijke uitgaven

Wij helpen je alle zakelijke inkomsten en uitgaven vanuit één systeem te beheren. Denk aan het digitaliseren van documentenstromen en het automatiseren van factuurstromen. Bijvoorbeeld met Elvy, AutoInvoice of Spend Cloud.

API-koppelingen: ontsluit gegevens veilig en simpel

Werk je met diverse softwarepakketten? Arch-IT kan ze snel en simpel voor je koppelen. Dat scheelt je tijd en geld en verlaagt de foutgevoeligheid van de invoer van gegevens.

Hoe we werken

Wij gaan altijd voor de beste oplossing. Daarom luisteren we goed naar jouw vraag en graven we net zo lang totdat we het echte probleem boven water krijgen. Wij krijgen energie als we moeilijke dingen makkelijk voor je kunnen maken. Dat doen we op integere wijze. Wij zijn geen ‘snelle jongens’ die het doen om te scoren. Wij zijn slimme jongens die scoren, omdat het slagen van jouw project bij ons leidend is.

Vrijblijvend adviesgesprek

Vrijblijvend adviesgesprek

We beginnen altijd met een kennismaking. Wie ben je en wat doe je? En waar loop je tegenaan? Die informatie hebben we nodig om het juiste advies te geven.

arch-it-sfeer-1
Consultancy

Consultancy

Wij gaan verder dan advies. Onze consultants duiken echt in jouw organisatie en helpen je het verkregen inzicht eigen te maken. Door bijvoorbeeld de implementatie van A tot Z te begeleiden of door je medewerkers te trainen.

arch-it-sfeer-16-800x800
Inrichting

Inrichting

Als we de juiste oplossing voor jou hebben gevonden, richten we de software in. Precies zoals het past bij jouw bedrijf. Snel, eenvoudig en slim.

arch-it-sfeer-4
Ontwikkeling

Ontwikkeling

De standaard software die wij gebruiken is ontzettend veelzijdig. Toch een aanpassing nodig? Wij bouwen eigen applicaties en ontwikkelen koppelingen, zodat complete IT-landschappen met elkaar kunnen praten.

arch-it-sfeer-5
Beheer

Beheer

Is alles ingericht, dan houdt het werk voor ons niet op. We blijven evalueren en optimaliseren en checken periodiek of er nog nieuwe wensen en vragen zijn.

arch-it-sfeer-7
Support

Support

Loop je ergens tegenaan? Maak een ticket aan of bel ons. Dan helpen we je snel verder.

arch-it-sfeer-3
Renske Visser

Hulp op afstand

Ook als we de software geïmplementeerd hebben, staan we voor je klaar. Maar we vinden het wel fijn als we mee kunnen kijken. Dan zien we het probleem vaak eerder en kunnen we het dus ook sneller oplossen.

Hulp op afstand nodig?

Scroll naar boven