FuneralView: de slimste uitvaartsoftware

FuneralView is een eigen product van Arch-IT. Het is een slimme uitvaartsoftware voor kleine tot grote uitvaartondernemingen. Met FuneralView regel jij veilig en vertrouwd al je administratieve taken. Zo hou jij tijd en ruimte over waar het écht om gaat: een waardig afscheid organiseren.

arch-it-sfeer-1

Dossiers veilig, digitaal en efficiënt verwerken met FuneralView

FuneralView geeft je een frisse kijk op alle administratie die bij een uitvaart komt kijken. Geen losse papieren meer, geen dubbele handelingen, niet tig keer hoeven schakelen tussen programma’s. Met FuneralView heb jij één systeem voor alles. En daarmee ben je volledig ontzorgd. Denk aan uitvaartdossierregistratie, polis administratie en ledenadministratie. Ook de deposanten administratie werkt geïntegreerd in combinatie met de leden- en polis administratie.

Dossier­registratie

FuneralView heeft een zeer intuïtieve interface waardoor uitvaartdossierregistratie, zelfs zonder instructie, een fluitje van een cent is. 

Documenten­beheer

Alle velden in een dossier zijn te gebruiken op een document. Maak zelf Word documenten en koppel deze in het systeem.

Facturatie

Eenmaal een dossier ingevuld en uitgevoerd kan er met één druk op de knop worden gefactureerd. Later nog gegevens wijzigen en opnieuw factureren is geen probleem. 

Leden- en polis­registratie

De basis van deze administratie wordt gevormd door de leden administratie (persoonsregistratie). In deze omgeving, die gekoppeld kan worden aan de FuneralView dossieradministratie, kunnen personen en gezinnen en een contributiebedrag worden vastgelegd en beheerd.

Ontdek FuneralView

We kunnen je wel vertellen hoe makkelijk FuneralView is, maar je moet het eigenlijk zien. In deze video laten we stap voor stap zien hoe je een overlijden aanmeldt in het systeem.

arch-it-sfeer-2

Waarom kies je voor FuneralView

  • Als je terugkerende taken maximaal wilt automatiseren
  • Als je meer tijd en ruimte wil creëren voor datgene waar je werk écht om draait
  • Als je wilt werken vanuit welke plek dan ook
  • Als je sneller en eenvoudiger inzicht wil krijgen in je dossiers en planningen
  • Als je efficiënter wil werken door dossieradministratie, polisadministratie, ledenadministratie en meer onder te brengen in één systeem
  • Als je ook je boekhoudpakket wilt koppelen

Meer weten over FuneralView?

Meer informatie over ons uitvaartplatform vind je op de website van FuneralView

arch-it-sfeer-15-800x450

Benieuwd hoe Arch-IT jou verder kan helpen?

Wij denken met je mee en werken samen met jou aan de slimme groei van jouw bedrijf.

Hoe we werken

Wij gaan altijd voor de beste oplossing. Daarom luisteren we goed naar jouw vraag en graven we net zo lang totdat we het echte probleem boven water krijgen. Wij krijgen energie als we moeilijke dingen makkelijk voor je kunnen maken. Dat doen we op integere wijze. Wij zijn geen ‘snelle jongens’ die het doen om te scoren. Wij zijn slimme jongens die scoren, omdat het slagen van jouw project bij ons leidend is.

Vrijblijvend adviesgesprek

Vrijblijvend adviesgesprek

We beginnen altijd met een kennismaking. Wie ben je en wat doe je? En waar loop je tegenaan? Die informatie hebben we nodig om het juiste advies te geven.

arch-it-sfeer-1
Consultancy

Consultancy

Wij gaan verder dan advies. Onze consultants duiken echt in jouw organisatie en helpen je het verkregen inzicht eigen te maken. Door bijvoorbeeld de implementatie van A tot Z te begeleiden of door je medewerkers te trainen.

arch-it-sfeer-16-800x800
Inrichting

Inrichting

Als we de juiste oplossing voor jou hebben gevonden, richten we de software in. Precies zoals het past bij jouw bedrijf. Snel, eenvoudig en slim.

arch-it-sfeer-4
Ontwikkeling

Ontwikkeling

De standaard software die wij gebruiken is ontzettend veelzijdig. Toch een aanpassing nodig? Wij bouwen eigen applicaties en ontwikkelen koppelingen, zodat complete IT-landschappen met elkaar kunnen praten.

arch-it-sfeer-5
Beheer

Beheer

Is alles ingericht, dan houdt het werk voor ons niet op. We blijven evalueren en optimaliseren en checken periodiek of er nog nieuwe wensen en vragen zijn.

arch-it-sfeer-7
Support

Support

Loop je ergens tegenaan? Maak een ticket aan of bel ons. Dan helpen we je snel verder.

arch-it-sfeer-3
Renske Visser

Hulp op afstand

Ook als we de software geïmplementeerd hebben, staan we voor je klaar. Maar we vinden het wel fijn als we mee kunnen kijken. Dan zien we het probleem vaak eerder en kunnen we het dus ook sneller oplossen.

Hulp op afstand nodig?

Scroll naar boven