Per januari 2024 is About Software onderdeel van Visma Expert Center Arch-IT.

Per januari 2024 is About Software onderdeel van Visma Expert Center Arch-IT. In de komende 3 maanden werken Arch-IT en Marvin van der Sprong aan een goede overdracht. Daarna zullen de About medewerkers (Amber, Wijnand en Yusuf) klanten vanuit Emmeloord bedienen.

Voor klanten van About Software geldt dat de synergie tussen beide bedrijven zal leiden tot een breder product- en dienstenaanbod, alsmede de beschikbaarheid van meer consultants.
Marvin van der Sprong (eigenaar About Software) : “Al enige tijd was ik op zoek naar iets of iemand die About Software een toekomstbestendig fundament kon geven. Uiteindelijk leek de meest logische stap om de samenwerking te zoeken met collega Visma Expert Center Arch-IT. Zij hebben hetzelfde DNA en dat voelde meteen goed“

Bundeling van krachten geeft meer zekerheid

About Software en Arch-IT lijken sterk op elkaar. Niet alleen qua product- en dienstenaanbod, maar ook in de manier waarop ze klanten bedienen.

In de nieuwe opzet staan nu 17 collega’s klaar om klanten te helpen bij financiële vraagstukken en software implementaties van onder andere Visma.net, AccountView en Project Management (Severa).

Arch-IT heeft naast genoemde kennis en ervaring ook een afdeling ontwikkeling waar eigen software en koppelingen worden ontwikkeld.

Charles Rommelaar (Algemeen Directeur Arch-IT), “We zijn blij om de collega’s en klanten van About Software te mogen verwelkomen. Deze overname voelt als een logische stap waarvan we denken dat de synergie van het product- en dienstenaanbod voor alle klanten voordeel met zich meebrengt.”

Rectangle 1
Scroll naar boven