Meer grip en groei als groothandel

Marges staan onder druk. De markt verandert rap en de consument verwacht steeds meer van je. Om de groei in jouw groothandel veilig te stellen, is efficiency van groot belang. Realtime inzicht in voorraden, direct inkopen vanuit verkooporders, een geautomatiseerd inkoopproces: het is een must om succesvol te blijven. Wij zorgen voor grip op het proces en helpen processen te optimaliseren met de juiste software.

arch-it-sfeer-1

Herkenbaar?

 • Ik heb onvoldoende inzicht in mijn voorraden
 • Ik verlies marge doordat mijn bedrijfsprocessen niet goed op elkaar aansluiten
 • Ik voorzie zaken niet op tijd en loop daardoor achter de feiten aan
 • Ons huidige systeem is niet meer up to date, waardoor we de slagkracht missen
 • In het magazijn worden te veel fouten gemaakt die makkelijk voorkomen hadden kunnen worden
 • Ik heb het gevoel dat we veel omzet mislopen, omdat we niet op tijd inkopen

Arch-IT optimaliseert je processen met de juiste software

Met onze handelssoftware optimaliseer jij al je processen en maak jij de efficiëntieslag die nodig is om de concurrentie voor te blijven. Samen met jou zetten wij de koers uit naar een stabiel groeiende organisatie. De juiste business software is daarbij van cruciaal belang. Jij wil niet alleen inzicht hebben in je voorraden, maar ook de controle houden en direct kunnen inspelen op veranderingen. Jij wil alle informatie op één plek waar iedereen bij kan om fouten te voorkomen. Jij wil je leverbetrouwbaarheid maximaliseren, zodat je blije klanten blijft houden.

Hoe we dat doen?

Wij brengen eerst je problemen goed in kaart. Wat gaat er mis? Waar zitten de struikelblokken? Vervolgens inventariseren we al jouw wensen. Pas daarna kunnen we het systeem inrichten met de meest passende software. Specifieke aanpassingen nodig of een koppeling met een ander systeem maken? Geen probleem. Onze softwareontwikkelaars maken het mogelijk.

arch-it-sfeer-4

“Beter beheer en betere controle van je voorraad zorgt voor een beter resultaat onderaan de streep.” – David Pit, Arch-IT.

Wat levert business software op?

 • Winst in logistiek proces. Automatiseer magazijnprocessen en maak handmatig werk eenvoudiger en minder foutgevoelig.
 • Versnel bedrijfsprocessen door handelsadministratie, financiële administratie en logistiek in één systeem onder te brengen.
 • Altijd volledig inzicht in de totale supply chain. Hou actueel inzicht in bestellingen en stem je inkoop en levering beter op elkaar af.
 • Optimaal voorraadniveau. Nooit meer te veel of te weinig voorraad.
 • Blije klanten. Beperk pickfouten en zorg voor een snelle afhandeling van je leveringen.
 • Meer marge. Meer orders, minder werk = meer marge overhouden.
arch-it-sfeer-6

Benieuwd hoe Arch-IT jou verder kan helpen?

Wij denken met je mee en werken samen met jou aan de slimme groei van jouw bedrijf.

Business software voor handelsbedrijven

Arch-IT werkt standaard met de cloudoplossing Visma.net. Waar nodig bieden we aanvullende oplossingen aan om tot de meest passende software-oplossing te komen.

arch-it-sfeer-8-800x533
Scroll naar boven